Tuesday, May 5, 2009

... Ratu Hatiku


Assalamualaikum geng2 yang tersayang...


Camne kowang semua? Cihat?

Agak lama aku tak update blog kan?


Selain disebabkan line internet yang asyik disconnected, aku agak kekeringan idea nak update blog nih... (Ye, adik Zaza & Eryn... Masih berhutang tag ngan kalian... Tak lupa k!! :P)..

Ok, aku nak share ngan korang gambo kat bawah nih... :)
.
.


Sumber info & gambar dari sini :)
.
.
.
Comel je kan? Mesti kawan2 pun pernah melawat website tu... Tui tak? :)

Aku akan update dari semasa ke semasa (insya Allah..) .. Minggu ni baru masuk minggu yang keenam...

Setakat ni, alhamdulillah aku belum mengalami apa2 alahan... Semuanya berjalan lancar... Doakanlah aku yer... :)

Owhhh ye...!! HARI IBU is just around d corner... Apa hadiah / pemberian yang bakal kawan2 berikan kepada IBU yang tersayang?

Tahun ini adalah tahun pertama aku akan sambut HARI IBU bersama Mak Mertua aku... Buat kawan2 yang belum tahu, aku dah tak punya mak & abah.... Pada 9 Mac 2005, Mak pergi buat selama2nya... Arwah abah pula meninggal dunia pada 16 Oktober 1998...

Jadi, buat kawan2 yang masih mempunyai Mak & Ayah... Hargailah mereka sementara mereka masih ada di depan mata.... & Jangan malu2 untuk ucapkan "Saya Sayang Mak"... "Saya Sayang Ayah"... Ucapkanlah sementara kowang masih mempunyai peluang itu ok!! :)

Cheers~
.
.
.

13 comments:

bspotgurl said...

Yea, samelah kita.. sedeylah

myle@my said...

akak..
sgt winduu nk bace stury akak...
lame taw nunggu story baru dr akak...
aka sehat??
;))
waa..
sweet jew update sal beby tu..
moga2 dia membesa ngan sehat...
cepat2 kua erk..
aunty da xsaba neh..
ngee~~
kite lak yg lebey2..
hahaha...
;D

Beauty Touch said...

hey u..i tungu je update dari u
hows u n ur baby...
ape pon take care jagan diri+jaga makan..muaaah2

Ma'am_Chelsea said...

Hye bspotgurl...
Mmmm.. Yeke? :-( ... Moga mereka damai di sana... Amin :-(

Hye dik Mylea yg sweeetttt!!!
Akak pun rindu ngn tulisan adik gak :) ... Sowi ek, line tenet kat cini mcm biskut... Letih akak nak nunggu... Jap ok, jap ko.... Aha, adik doakan akak yeww!! Moga baby dlm peyut nih cihat :)

Hye BT....
Thanks so much yew!!! Saye amat hargainya.... Mwahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

joegrimjow said...

xkan ku lupe ri2
huhu

i.am.belle said...

OH! LYNN im so happy for you.

TAHNIAH!!! uR gonna be a great mom *v*

eddie dewanaga said...

semoga kita sama2 menghargai mereka ketika hayat masih ada...

untuk lin, selamat hari ibu....!!

(biar gua jadi first to wish that..)


*man. utd dah jejak final, pagi esok biar jadi sejarah Chelsea pula.

Elyn said...

saya syg aunty..........

-wafiq-

Beauty Touch said...

dearr..cek out ma blog..ada update kisah chenta tu
hahahahahha...cinta berbalas la u....tq tau~

PuTeRi BoNgSu said...

sabar ye yang...

takpe mak mertua pon kita leh anggap cam ibu kandung kita gak..

CT NORAMIZA said...

lynn, semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman.

happy mothers day ok!!

Famila Akmar Faisal said...

ai lynn..yup fila bese tgk dalam ratu hati.com..lynn join la susuibu.com..mesti havocs nanti..jomlah..neway..jage dii bebaik k...sentiasa jage kesihatan itu..

Ma'am_Chelsea said...

Hye Joe...
Ok, igt jgn x igt... =P

Hye Belle..
TQVM..... Doakan kite ek!! Mwahhhhhhh~

Hello Eddie...
Mmmm, hajat x ksampaian lar :'( ... Frust sgt2!!!
Apepun, macih atas ucapan... Sweet sgt!

Hye baby wafiQ...
Thanks dear... Auntie pun cyg wafiQ jgk ;)

Hye BT cutie...
Wah!!! Yeke? Congratss!!! Skang gak saye gi terjah!!!! Hihihi...

Hye Pu3...
Tima kacih yer my dear :) ....

Hye CT...
Amin... Moga begitu hendaknya... Thanks so much :)

Hye Fila....
Best kan? hihihi.... Oraitt... Nanti lynn join k!! Tima kacih!!!