Wednesday, May 13, 2009

... Siapa Juara Pilihan Anda?

.


.
Salam~


Didoakan moga geng2 semua cihat selalu =)

Buat pengikut setia AF7, Sabtu ni bakal berlangsungnya Konsert Akhir...

Berdebar tak? Huhu....

Jadi saja2 nak share & tanya pendapat kawan2... Agak2 nya kan, siapakah Sang Juara itu nanti?

Bagi aku, pastinya aku nak pelajar2 peberet aku yang menang; AKIM & ISMA .... =)

Tapi memang bukan senang coz saingan sengit2 belaka.. Namun bagi aku, tiada apa yang mustahil dalam AF ni kan?

Wait & c lorhhhhhh......

I'M YOURS.... Heeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~~
.
.

12 comments:

myle@my said...

kite rase akim laa...
ngee~~
afundi AKIM!!!
hakhak...
paperpown...
kite tgok sape yg kene..
hehehe..
=D

Mrs LVoe said...

isma kot yg jd juara nnt

joegrimjow said...

rajin2
paste r kat utube
ley tgok
huhu

naurah makwa said...

afundi akim...yang lain isma ok gak kut..hafiz pun best..alah..semua juara boleh?

PuTeRi BoNgSu said...

wlupon dulu suka sgt kt aril, tapi sejak dia kuar, pu3 paling tadah kt hafiz lak.

go hafiz go...hehehe

kakpiah said...

kali nih punya AF mmng kabur gitu..
tp akak rasa tak mustahil akim menang..
sbb dia cam tetiba jer kelihatan transformasinyer kan?

tgk je la nanti..

hajarus said...

sama la k.lynn... hjr pun pengikut AF7 ni... hajar pun harap sangat akim @ isma jadi juara... dulu masa mula2 AF7 hajar xberape minat kat akim tp lama2 jadi minat plak coz tengok perform dia yang makin lama makin meningkat... ader transformasi dah...

cokolat said...

zahid af2 tetap di hati!
hohoho!

Ma'am_Chelsea said...

Hye Mylea yg cute~
Hihihi... Tula, akak pun arap cmtu.. Jgn juara yg udah dirancang sudahla... Hihihi :)

Hello Sha..
Mudah2an gitula... Suker tgk Isma... Comey jer... Dah la bbakat pulak tu :)

Hye Joe..
Olooo, adik gi jer search kat google tu =P .. Akak nih agak2 buta IT gak.. Muehehehe~

Hye Naurah...
Muehehehe.. Klau leh semua juara pun best gak!!!! I'M YOURS!!! :)

Yuhuuuu Pu3...
Uit, gitu ek? Hehehehe... AKIM & ISMA tetap di hatiku... Muehehehe...~

Hiii Kak Piah..
Aah... Segalanyer buleh blaku... AKIM nmpak benar ke-transformasi-nyer tu... Rmbut pun mkin lawa... kekekekek...~

Hyeee Hajar...
Tula... Akak minat dier dari mula2 lagik... Sore dier best lorrhhhh.... Leh pegi jauh ;)

Uikkk Cok...
Tu dulu, skang??? Hihihi =P

mama idzareef said...

AKIMMMMMMMM...hehe..

p/s : not aril plzzzzzzzzzzzzz....

CT NORAMIZA said...

saya nak hafiz jadi juara leh x? :) heheheheh...

Ma'am_Chelsea said...

Hye mama Idzareef....
Hehehehe... Amin2... Mudah2an jadi knyataan =)

Hye CT...
Kikikiki.. Cma2 kite nantikn mlm nih ;)