Tuesday, May 20, 2014

Selesai 1 perkara...


Assalamualaikum...

Boleh tarik nafas lega separuh.. dah selesai tempah baju raya utk aku & Icha.. Alhamdulillah.. tempah dgn jiran mak mertua aku.. kak Iema namanya... adalah 3, 4 kali jugak aku tempah baju dgn kak Iema ni... senang dgn dia.. last2 minit pun dia leh tlg lg.. hihi.. 

Kak Iema baru bersalin rupanya.. baru 50 hari... dia cakap tahun ni memang tak ambil byk tempahan.. mau bersilat nanti..

Baju2 gegirl dah settle.. tinggal yg boboy je belum.. insya Allah try selesaikan weekend ni jugak... 

Tema raya tahun ni sweet sgt.. PINK :-) .. Tima kacih buat mak mertuaku yg sponsor kain utk kami sefamily.. syg mak... murah rezeki mak...

Lps ni nak kena beli sikit2 utk persiapan raya.. aku tak penting.. anak2 lg utama.. nak cari kasut kakak & adik... mama nya pakai yg lama pun takpe...

Syukur Ya Allah atas segala nikmat yg Kau kurniakan... 

4 comments:

ahtzelin said...

Wah cptnya wat utk raya...sy ape pn blm lg nih..huhu!

Mama Eqalicha said...

Eksaited lebih je kan? Hihi.. tema ape thn ni?

Nory Zoulkefle said...

nory tak tempah lagi baju raya...beli yang ready made je kot nanti...suka beli last2 minit..heheh

Mama Eqalicha said...

heheh... nory comel lotey xpe... senang cari saiz...

mcm kite ni? uwaaaaaaa