Monday, May 5, 2014

Takoyaki lagi......


Assalamualaikum....

Aku ni jenis kalau dah minat sesuatu mknan tu, yg tu jela aku dok ulang2...

Takoyaki rupanya nama dia... Tako Tao tu nama outlet.. kikiki.. Ok aku malu... 

X konsentret aku wat keje bile terbayang2 keenakan takoyaki tu... Sempat aku gugel takoyaki kat shah alam... Terjumpa blog ini... Eksaited tau! X sangka kat dlm UiTM ni pun ada jual... Tak jauh, kat Dataran Cendikia... Kul 1 terus berdesup aku stat enjin kete... Giler tul :D

Parking pun senang, alhamdulillah... Yela waktu rehat kan? Slalu penuh je kete kat situ... Mula la aku tawaf cari stall dia... Leh tahan byk stall di situ... Tudung, baju semua tu jgn cakapla... 

Alhamdulillah, jumpa tempat yg diidam2kan...

Panas terik ku redah demimu, Takoyaki :D

Ada 2 pilihan; ayam @ sotong... Harga sgt murah tau!! 1 pek (3 ketul) RM4 & hanya RM7 utk 2 pek... Aku beli 4 pek.. Eh bkn aku mkn semua tau.. 2 pek utk bawak balik... hihi...

Thanks atas layanan mesra :)

Murah rezeki akak ni... Dia bg extra 1 ketul utk pek yg aku nak bwk balik tu.. Siap asingkan mayonis ke tepi... Tima kacih :)... Nanti sy dtg lg ye...

Aku punya!

Dalam kete gak aku mkn... X sabo2... Parking bwh pokok, bukak aircond kuat2, layan takoyaki + jus mangga... Alhamdulillah, nikmatnya........

Sedap betul... X tipu... (boleh ke kalau aku kata, yg ni lg best dari Tako Tao? Of coz bolehhh......).. Yg inti ayam tu betul2 daging ayam.. Kalau Tako Tao tu x silap mcm chicken ham kan? 

Pasni senang la.. X yah gi jejauh dah... Aku suker :)


3 comments:

ahtzelin said...

Mcm mn rasanya ye? Ade tgk org jual tp tgk je x berani mkn...hihi...

Nnt follow sy plk ye~ ahtzelin.blogspot.com

Anonymous said...

Mcm mn rasa ye...nak sebut pn tak reti...ade nmpk org jual tp tgk je la...hihi..

Nnt follow sy plk ye~ #syuker syuker nak pot pet per pun.ahtzelin.blogsopt.com

Mama Eqalicha said...

Sukar nak digambarkan.. mmg cedap.. Sy yg sebelum ni x gemar makanan Jepun pun leh jatuh cinta tau.. hihi..

Nanti try k..