Wednesday, April 8, 2009

... Akak dah tua laaa =P

.
Salam my blog & semua kawan2 yg tercayang....

Harap2 kowg semua cihat & dirahmati Allah S.W.T selalu....

Firstly, aku nak ucapkan jutaan tima kacih kat kawan2 yang sudi menjengah blog-ku yang vogue tak seberapa nih... Harap2 kita semua boleh jadi kawan yang baik & siapa sangka blogspot nih jugak boleh jadi medium untuk kita mengeratkan tali silaturrahim....

Secondly, hari ni (8 April 2009) merupakan Hari Lahir anak buah-ku yang tersayang; Nur Sakinah binti Zulkifli a.k.a Qina (tapi aku senang panggil Qina nih; Akak jer...).. Sweet 18 gituuu....
.

Besday girl yg tudung ijau
.
Happy Birthday!!! Maksu doakan semoga Akak dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik, berjaya dunia + akhirat & menjadi anak yang solehah... Tima kacih atas segalanya & Maksu sayang Akak sangat2.... Walau di mana Akak berada, jangan lupakan Maksu k... Kenang daku dalam doamu (cewahhhhhhhhh~~!)..

Maksu tujukan lagu kat bawah ni untuk Akak... Hayatilah lirik nya ok!

Selamat Ulang Tahun Sayang - Imran Ajmain


Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu
Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa
Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita
Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu
Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan
Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu


Uishhh... Selepas dibaca2 semula lirik lagu di atas, macam tak kena jer Maksu tujukan lagu nih... Okla Akak... Maksu nyanyi lagu Hepi Besday biase jer la ek...

Happy Birthday to u.......
Happy Birthday to u.......
Happy Birthday to Nur Sakinah...
Happy Birthday to u.......

.
=)
.
.

13 comments:

JohnJenin said...

Selamat ari jadi akak. Buat kamu alin jangan lupa liverpool chelsea pagi nih..

joegrimjow said...

appy bestday dariku juaa

kina said...

thank youuu maksuuu.
love you soo much!
^,^

Ma'am_Chelsea said...

Hye Pakcik...
Iyaaa.... Xkan ku lupa game mlm nihh... Sama2 la kite saksikan... (Moga2 menang la BLUES-ku itewww)

Hye Joe...
Thanks yerrr!! (on behalf :P)

Hello Akak!!!!
Love u toooooooooooooO!!!!!!
Mwahhhhhh3x~

Hidemichimomotani said...

anak dara sunti dah anak buah nko ye...anak buah aku paling besar pun umur 3 tahun. Nama pun maksu kan...
Kim salam selamat hari happy birthday pada Sakinah tu k.

Ma'am_Chelsea said...

Hye Hidemichi...
A'ah.. Dah besar2 dah anak buah aku.. Paling tua dah masuk 23 thn dah... Dah leh jadik geng pun... Okess, thanks yerr & insya Allah aku smpaikan ;)

eddie dewanaga said...

happy birthday buat qina...

semoga ceria2 selalu, panjang umur dan murah rezeki...

buat maksu qina...

lu jgn tido beb malam ni, kita layan blues menentang 'live a fool' di anfield...

bila diorang kata...
"you'll never walk alone.."

lu mesti jawab,
"you guys carry on, there... straight to hell...!!!"

hahaha...

Ma'am_Chelsea said...

Hye Eddie..
Thanx a bunch!!!!!
Muahahaa, aku hepi giler lorhh.. Akhirnye dendam terbalas jgk... Nmpaknyer taring si Torres tu bertahan 10 minit prtama jek... Lalalala... ;)

Hezrina Rusli said...

besnya lagu slmt ari jadi 2...
kalo kekasih ati bg msti sodih kn??hihi..2 Qina, hepi belated yek! sm lak dgn adik rin..

myle@my said...

epy besday gak dr kiter
buat sweet Qina..
moga dpjgkan umo...
dpt rezeki yg mahal2...
hepy selalu...

*tingat lak mase umo mude belia cam beliau dolu2...
hik3..

Ma'am_Chelsea said...

Hye Hezrina...
Macih yer.. Tula, akak tgk besday dowg sama plak.. Leh geng tu.. Hihihi...

Hello Mylea...
Thanks yer akak ucapkan... Hrp2 Qina bace nnt... Mwahhhhh~~

*Xpela.. Walaupun umur dah x mude, hati msti menten muda... Hihii....

joegrimjow said...

jgn lupe 20
lalala

Ma'am_Chelsea said...

Hye Joe...

Iyooooooooo... Akak taw!!