Saturday, April 18, 2009

... Doakan aku yer =)


.
Hai kawan2 (kakak2, abang2 & adik2....)


Hari isnin ni (20hb Apr'09) aku ada sesi interview... Lokasinya? Sila rujuk logo di atas yer (Shah Alam =P)

Kawan2 semua tolong la doakan aku yer... Moga2 aku dapat kekuatan & lalui sesi interview tersebut dengan hati yang tenang..... Mudah2an ada rezeki aku di situ...

Kalau kawan2 ada tips2 & pengalaman interview ngan gomen nih, share la ngan aku yer (...jika sudi... mmm... sudi gak!! Tak kire!!! Kikikikiki...)

TQVM =) =) =)

.
.
*Thanks utk eliss (otai uitm) atas tips2 & nasihat...
.
.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

Tima kacih untuk kawan blog ku yang baru, aduka di atas pengurniaan award yang kedua... Aku amat hargainya yer!! Thanks dude!

=)
..

.

12 comments:

eddie dewanaga said...

all the best Lin...!!!

semoga dapat apa yg di impikan, keja baru dan piala Liga Juara2 Eropah...

fewwiiitttt.....!!!!

Ma'am_Chelsea said...

Eddie..

Thanks bro... Aku amat hargainyerr!!! Moga2 dua2 pun dpt :) .. Hihi~

ARIFFDA said...

lynn..good luck...akak lak bg tips...goreng sampai rentong...tapi stail akak, anggap penintibiu tu, kawan...hehehe

Ma'am_Chelsea said...

Kak Bada...

Macih soo much... Jasamu kukenang kak :)

Insya Allah, tips2 akak tu akan saye apply kan :)

Mwahhhhhhhhhhhhhh~

i.am.belle said...

all the best to u. appearance paling penting. be confident. cool okey. chayok lynn

Famila Akmar Faisal said...

salam..hai lynn..congrats...btw,interview jawatan ape eh..?

i) jangan nerves sgt eh,,baca ayat kursi banyak2,..biase ngn gomen ni die akan tanye bidang yang related ngn kite interview..tgk skop tugas yg kite apply..so stadi la yang akan dinterview tu.pas tu,jemaah menteri kabinet baru ni silekan lah bace eh...(hehe,mane lah tau kan,kot2 la ditanye).kalo dlm gomen ni,boase jawatan yg macam bawah jabatan kerajaan ni,biasa die akan tanye name2 jabatan di bawah kerajaan..itu aje..yang lain fila tak sure...apepun..gud luck ye lynn..all da best..

Elyn said...

hiks seingat i la kan.... kalo i'view ngan gomen... musti ade 3 panel yg duk hadap kite nnt.... n pls buat ulangkaji pelajaran APA ITU UITM!!!

huhuh gudluck!!

Mrs LVoe said...

gud luck dear..

1st time sha interview mmg gabra je.baca alfatihah byk2 dear. insyaALLAH ader rezeki kita dpt k.

joegrimjow said...

hari isnin ni adew...
lalala

Izan said...

good luck!!!!

myle@my said...

kaklynn,
gud luck...
kite doakan yg baek2 tuk akak..
moge2 bejaye..
=D

Ma'am_Chelsea said...

Tima kacih byk2 utk Belle, Fila, sis Elyn, Sha, besday JOE boy, Izan & adik Mylea...

& oso 2 Eddie & Kak Bada...

Sayang kamu semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~