Wednesday, April 22, 2009

... Interview, Birthday & Hutang

.
Hye geng!!!!! I'm back...

Mana nak start eh? Macam banyak jer nak stori ngan kowang...

Okla, stori pasal interview dulu ek...

Isnin lepas, aku dah selesai interview... Alhamdulillah, dapat interview yang ke-2 pulak, iaitu semalam (21 April)...

Aku mati-matian rasa dah cuba yang terbaik... Harap kawan2 doakan aku yek!! Mana tau ada rezeki aku keje ngan UiTM... Amin....

& lagi sekali, macih gengs, atas nasihat & wishes =)
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Aku nak ucapkan Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran buat anak buah-ku yang sweet; Nadzirah Abdul Manaf yang ke-20... Sebenarnya besday Narah semalam (21 April...). Maaf ek dear, Maksu tak sempat nak berinternet semalam...

Semoga dengan peningkatan usia ini akan memberimu semangat & fasa hidup yang manis... Maksu doakan agar Narah berjaya di dalam pelajaran serta dunia dan akhirat...

Maksu nak ucapkan tima kacih atas segalanya... Syukur sangat sebab dikurniakan anak buah sebaikmu, Narah... Love u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.


Dari kiri; Anis, Nani, Amy, Narah & Mira Princess
(semua ini anak buahku....)
.
.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.


TAG 1

Ni hutang tag yang perlu aku langsaikan... Penge-tag; Sis Zaila yang comey loteyy....

The Rules

1-Go to your photo folder in your computer
2-Go to the 6th folder of photos
3-Put the 6th picture on your blog and the descriptions
4-Invite 6 friends to join the challenge
5-Link them in your blog and let them know that they have been challenged
.
.

Opss... Folder foto aku tak sampai 6 pun dalam nih... So, aku terus grab gambo yang ke-6 ok!!!.

.
Mueheheeh... Gambar di atas aku amik dari website uitm... Persediaan awal untuk interview... Mereka yang di dalam gambar tersebut terdiri daripada barisan orang2 kuat UiTM.... Silalah klik untuk gambaran jelas yer =P
.
.
.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
TAG 2
.
Di-tag oleh blogger tegar; Eliss =)
.
Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang. Jangan tipu2 tau....
.
..
.
.

Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...

Gambar aku & pupu tu nampak esklusif sekali di mataku... I just luv it!!! Btw, aku edit kat sini...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OK... Setel dah tugasan meng-update blog... Skang aku nak gi jejalan blog kowang pulak... Tunggu aku ek!! =P

Daaaaaaaa~~~~~~~~~

.

.

*Opsss... Sesape rajin, buat la tags di atas tu yerr.... =)


.

7 comments:

Hidemichi said...

Mewah dgn anak buah!

cokolat said...

hehe.. n3 sekali rappp namanya ni. :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah....interbiu....
nak tumpang wish gak HAPPY BIRTHDAY....

hehehhee...rajin membalas tag....ahaks~~~~

(^_^)

♥♥♥ Yanie Putrajaya ♥♥♥

PuTeRi BoNgSu said...

puteri doakan semoga bjaya gan interbiu itu...

Ma'am_Chelsea said...

Hidemichi,
Tula.... X mewah harta aku nih, mewah anak2 buah pun dah bersyukur sangat....

Hye Cok,
Kikikikiki.... Tu 'cargas' namanyer... Muehehe...

Hello Yanie,
Tocei3x.... Kene la buat tags nih... Tanggungjwb gitu.. Hihihi...

Hyeee Pu3...
Macih byk2 ek atas doa... Mwahhh~

eddie dewanaga said...

cantik anak buah maksu tu...

*cehh... tiba2 je!

Ma'am_Chelsea said...

Uit Eddie...

Hehehe... Mcm ader pape je nih?? =P