Wednesday, April 15, 2009

... Magnet Peti Ais + Perodua

.
Salam my blog & geng2 BLUES yg disayangi... Ada cihat ker arini? =)

Aku... semestinya terlebih cihat + ceria... Nak tau kenapa? Xmo komen panjang2, sila lah jengah page member2 BLUES; Eddie & Hidemichi.... (CHELSEA masuk semifinal woooooo....!!)

Berkenaan 'Magnet Peti Ais'.... Hari sabtu lepas, aku temankan Ude & Ya pegi umah blogger yang jual FM ni kat Damansara Damai....

Jom layan gambo2... =)



Ude-ku yang rambang mata =P

FM's yang kini milik Ude

Hasil tangkapan aku; 1 jer... Pelan2, cikit2 lama2 jadi bukit
(Ayat cover line...)
Btw, kiut kan?
.
.
Blogger (Kak Lina) yang aku maksudkan memang dah popular di kalangan pencinta2 FM... Kalau kowg berminat, singgah la blog beliau yer... Di sini atau di sini... ;) ... Koleksinya banyak, cantik2 & halus pembuatannya.... Yang bestnya, dapat diskaun & free gift lagi (Ude aku la yang dapat... Aku tak...)...
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
OK, kita pergi ke tajuk yang ke-2; Perodua....
.
Aha, buat kawan2 blogger yang memasang cita2 nak tukar/beli kereta baru (especially Perodua), bolehlah jengah ke blog ini yer... Macam2 promosi ada... & yang penting dapat free gift lagik... (aku pun leh tumpang dpt free gift... Muahahahaha~ Guwau jekk... Syhhhhh!!!)..
.
.
..
* Sama2 lah kita support sesama Islam, sesama Melayu & sesama kawan =)
.
.

24 comments:

JohnJenin said...

banyaknya fridge magnet. Janganlah mak pakcik nampak. Jenuh pakcik nak penuhkan peti ais dua pintu dia. Hahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni memang peminat setia CHELSEA nih
hehhehe

comey nyer magnet2 tu...geram jer nengok nyer...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ma'am_Chelsea said...

Pakcik...
Mak pakcik ader blog tak? Klau ader, meh saye link kan? Hihihi...

Hye Yanie...
Hehehehe.... Ye, betui tu :)
Aah, comey2 kan?
Klau la fulus byk, dah lama lynn cekup byk2.... Tapi, ape kan daya........................

Hidemichi said...

Ko Lynn bab2 free gift nie hapdate sungguh!hahaha...

Hari ni mood "Blue Day"! Aku gembiwer...

Ma'am_Chelsea said...

Hye Hidemichi a.k.a Papa Fahim...

Biase ler, owg mmberi, kiter mrasa... Kuanggg3x.....

Ohooo, samer la aku.... Nmpak BIRU jer arini... Lalalalala!!

Mrs LVoe said...

wahhhhh byk ye FMs.. rambang mata tgok

hajarus said...

banyaknyer fridge magnet... banyak choice lak tu.. mesti rambang mate kan...

sesape yang gile fridge magnet ni... mesti seronok tengokkan...

joegrimjow said...

waaaah
bnyaknyee
xnak kim sini ke?
heheeee

i.am.belle said...

aku pun suka FM. sgt comel. best!

oh aku mmg suka benda kecil2 ni *v*

Ma'am_Chelsea said...

Hye Sha..
Tu la... lynn pun rmbang mata gakss.. Hihihi...

Hye Hajar...
Aah.. Tu la.. Akak pun baru nak setat kumpul.. Pngumpul kecil2an gitewww...

Hye Joe..
Mmm... Kene tgu balik Msia dulu la kot.. Hua3x =P

Hello Belle...
Comel kan? Hihihi =)

Famila Akmar Faisal said...

ai lyn..baguslah lynn ni..ok..promote jgn tak promote eh..yang lelain nk join pun buleh..nanti leh dpt free gift..hehe

Ma'am_Chelsea said...

Hye Fila..

Hihi.. Sama2 la kite pomot eh!! =)

ARIFFDA said...

ha'ah lynn..chelsea menang...laki akak cete, tapi tak de feel pasal bola...huhuhu...lynn taknak masukkan EXORA ke...

Ma'am_Chelsea said...

Hye kak Bada...

Tula, rzeki Chelsea nak masuk semifinal.. Huhuhu~

Exora? Klau proton kasik % cikit, leh la....

Muahahaha...

Xdela kak.. Guwau sajork~

(peace!!)

eddie dewanaga said...

ada org kasik gua fridge magnet chelsea... gua bukan main happy!!!

*walaupun dia beli kat Tesco JB, tapi gua tetap happy, sebab dah nama pun buah ati...

hehehe...

Ma'am_Chelsea said...

Eddie...

Sungguh manis ... (So sweet~)

Yela, beli kat mana & brapa harga, tu x penting kan?


=)

cik wanie said...

mak ai byknyer fm,
kalau letak kat peti ais kat umah wanie nie,
comfirm penuh kan,
hik hik hik hik...

nak jugak!!!!!

hik hik hik

Ma'am_Chelsea said...

Hye Cik Wanie...

Tula pasal... Berpinar2 mata akak nih biler gi sane... Byk pilihan woooo ;)

Elyn said...

hahah ske gak collect FM ni... tp tggu la ade umah sendirik besh sket nk tampal2......

Famila Akmar Faisal said...

ariffda..kalo nk exora pun leh bgtau pada lynn jugak...lynn..layankan aje sape2 nk beli kete..ok..

Ma'am_Chelsea said...

Hye sis Elyn...
Takpe, jom sama2 setat kmpul FM dari skang... Lynn pun baru setat je...

Hye Fila...
Hehehehe... Faham semua kwn2? Semua jenis kete pun ader :)

CT NORAMIZA said...

hai lynn, salam kenal. go chelsea go chelsea go chelsea, sian MU kan :) wargahkahakhakhaka

btw, lynn, d'sara damai tu apartmen mana ek, saya tinggal kat sana dulu, tp x tau pun ada org jual fm santek2 camtu hehehhee...

Ma'am_Chelsea said...

Hye CT...

Salam pkenalan.... Hihihi... BLUES power la CT :)

Alamak, ape nama apartment tu ye? Kurang igt la CT... Nnt lynn tnye kat kakak... Btw, CT masuk la blog owner FM tu yerrr!!!

TQ~

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik