Monday, April 13, 2009

... Dua Dalam Satu =P

.
Hye kawan2.... Assalamualaikum ;)

OK, tajuk post kita hari ini; Dua Dalam Satu, membawa maksud aku perlu selesaikan 2 tags dalam 1 posting....

Ok, jom tengok tag yang pertama:


Tag 1 (di-tag oleh Azure yg baik ati orgnya...)

Nama Timangan anda:
Lin (oleh kawan2), Adik (oleh family), Maksu (oleh anak2 buah), Mama/Ayang (oleh suamiku... *malu2 kucing*)

Anda seorang yang:
Penyayang, senang marah tapi senang cool balik, sukar nak mengawal perbelanjaan, senang merajuk gak...

Insan teristimewa??
Ada 3 insan yang teristimewa dalam hidup aku... Mak + Uda + Pupu..

Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Tak mampu aku nak describe-kan betapa istimewa mereka bertiga... Segala kebaikan & kasih sayang yang mereka berikan, moga Allah membalas dengan sepenuh kebaikan juga... Sayang anda semua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lagu kesukaan anda:
Banyak... Antaranya lagu2 yang berkumandang dalam blog-ku ni... Sila on kan speaker kowang yer!!! =P

Makanan kesukaan anda:
Apa sahaja yang dimasak oleh aku... (wekkk!!)

Warna kesukaan anda:
Hijau + biru =)

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
Wallet + Hp + buku nota kecik

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Mlm sabtu lepas... Sebab? Bukan pasal Sidi terkeluar laaa.... Biarlah rahsia =P


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tag 2 (di-tag oleh Zaila; blogger yang manis...)

1. Put up your profile picture



2. Elaborate on it
- Gambar kat atas tu menggambarkan dua budak comey yang boleh dikatakan penyokong setia Chelsea!! Tengok tu; No.1 Fan lagik!!!!! Blues all the way, babe!

3. Why I choose this photo
- Comel tak 'profile picture' aku tu? Haaa, comel kan? Sebab tu la aku pilih ;)
.
.
* Aku tag semua kawan blogger yang belum buat lagi tag nih... Sila2kan la yer!! Boleh jugak kita kenal-mengenal antara satu sama lain... Tak gitu? =)

11 comments:

JohnJenin said...

Napa tak ulas kenapa kamu minat chelsea?

eddie dewanaga said...

nice job Lin..!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

fuhh..selamat.. :P aku pun belum buat..hahahaha

Kizzy TF said...

"Aku tag semua kawan blogger yang belum buat lagi tag nih... Sila2kan la yer!! Boleh jugak kita kenal-mengenal antara satu sama lain... Tak gitu? =)"

ok2!^_^

Ma'am_Chelsea said...

Hye Pakcik...
Oloooo... Mase buat tags tu tgh nak cepat.. Neway, thanks yer ingatkan!! ;)

Hye Eddie..
Hohoho.. Nice job je kew? Amikla tags tu skali yer!! =P

Uik, eliss...
Jgn coba larik dari tunaikan kewajipan yekk!!

Hye Kizzy cute...
Okes... Wat la ek!

Hidemichi said...

Pasal Chelsea besh banget!...
Blue is the color,
football is the game,
We all togather and wining is our aim,
so cheer our song through the solid grain,
coz Chelsea...Chelsea is our name!

Izan said...

tag ni berleluasa dimana2 blog pun =)

Ma'am_Chelsea said...

Hidemichi...
Hepi bangat pagi tadik!!!!! Blues mmg best lorhhh...

Hye Izan..
Tu la psl.. Dah wat? =)

kakpiah said...

kita dah kenal kan?
jadik kakpiah slamat..
tak yah wat tag nih.
ngeh ngeh

Ma'am_Chelsea said...

Uik KakPiah...
Tu alasan semata2...(Tunaikan kwajipan anda yew!!)
=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hahhaa...sib baik nama ku tiada utk di tag

kekkekeke

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************