Thursday, April 2, 2009

... Undangan Majlis Perkahwinan

.
Pic Credit : UBI


Opssss...

Maksud aku, diundang... Bukan aku yang mengundang k!!

Ok, setakat tarikh 2 April 2009, ni ler undangan perkahwinan yang aku terima daripada sedara-mara & kawan2... (Kalau ada sesapa kawan2 nak tambah koleksi menjemput, silakan... hihi..)



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


4 April : Angah Ardzmi (Nikah) - Selayang

5 April : Angah Ardzmi (Sanding) - Selayang

11 April : Angah Arzdmi (Tandang) - N9

18 April : Azuan - Ampang

2 Mei : .Angah Ajoi (Nikah & Sanding) - Pahang

10 Mei : Angah Ajoi (Tandang) - Ampang

16 Mei : Adik Lan (Sanding) - Seremban

31 Mei : Adik Lan (Tandang) - Rawang
______.Anak Atok Sani (Sanding) - N9
______.Julaiha (Sanding) - Telok Penglima Garang

7 Jun : Julaiha (Tandang) - Telok Panglima Garang


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Meriah tak? Kena standby baju kurung yang agak banyak la jawabnyer...
.
Yang paling best, tarikh 31 Mei tu... Adehh, ada 3 jemputans... So, Julaiha (a.k.a --> a'a) punya wedding terpaksa aku pergi yang belah lelaki... & adik best friend aku; Lan punya wedding pulak, maybe pergi yang sebelah perempuan... Adil, kan? =P
o
* 16 Mei oso besday my pupu syg.... =)

15 comments:

Elyn said...

kalo saya menangis nk pakai bj apa pi wedding yg berturut2 cam tu!!

Ma'am_Chelsea said...

Hye sis Elyn...

Pkai bj kurung yg sama jer, tapi tudung lain2...

Bleh x?

Muaheheheeee~~

Azure said...

aahhh...buat saspen je...ekekeke

ingatkan ada la undangan dari lynn =P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak ai..banyak nyer...x larat aku nak pi semua..hikss

Ma'am_Chelsea said...

Hye Kak Azure...
Saje je wat tajuk gitu... Hehehe.. Kasik saspen ckit... Hihihi...

Hye Elissmie...
Tu lerr.. Nak wat camne kan? Harus ku gagahi diri utk pegi jgk....

eddie dewanaga said...

gua penah sewa tuxedo utk wedding ex-boss dulu... rimas.

paling sempoi, wedding brader gua, selipar, seluar sekerat dan jersi biru John Terry..!!!

*sempoi aje sebab gua dok cuci pinggan/cawan...

Ma'am_Chelsea said...

Hye eddie..

Amboi, lama x update.. =P

Lorrr... Patut ler sempoi, jadik pnanggah rupanyer...

Hikkk3x... =)

joegrimjow said...

aiseyy
bnyk 2
empunya diri jgn lupe ajak stahun awal
klu x,
mmg xley p
hehe

Ma'am_Chelsea said...

Uik Joe..

Empunye diri?

Empunye diri yg mane 1 nih? =P

Famila Akmar binti Faisal said...

heheh..meriahnye wedding tu..kalo fila pening tak tau nk pakai baju byk camtu...2 minggu awal kene prepare..hehe

Ma'am_Chelsea said...

Hye Fila...

Tu la.. Mlm tadi da rembat 2 psg baju kurung kakak... nak melaram gi kenduri mggu nih..

Muehehehehehe~~~

ARIFFDA said...

lynn..ko mengejutkan keadaan la..ingatkan nak naik pelamin ngan pupu sekali lagi, hehehe....

Hazrey said...

I still can't understand women. Kalau pi wedding, mesti baju lelain. Men? Sarung jek apa yang ada. "Alah lelaki takper, orang tak perasan sangat". "Taknaklah pakai baju tu, itu hari kan dah pakai baju tu, nanti orang cakap macam takder baju lain."

Dan sebab itulah tokeh kedai kain akan sentiasa tersenyum paling manis when I passed their shops. Thank you apek apek.

I believed in your classic case, you will bring big fat luggage kan. Hahaha..

JohnJenin said...

Seronoknya banyak kenduri.. Tetiba teringin nasik kenduri pulak. Adoii

Ma'am_Chelsea said...

Hye Kak Bada...
Kekekeke... sowi letak tajuk posting yg agak mngelirukan =) ... Hihihi...

En.Hazrey...
Tu la keistimewaan kaum wanita... Nak nmpk lawa & lain drpd yg lain... =P

Hye Pakcik..
A'ah.. Yela tu sronok.. Meh la join...