Tuesday, March 24, 2009

... Ari Sabtu yg lepas =P

Kan aritu aku ckp kitowg kene wat presentation berkenaan Menu Engineering kan? Alhamdulillah, sgala2nye bjalan lancar... Boss pun siap kasik pujian utk aku & kak Deela.. Hikssss...

Pastu yg bestnyer, Boss sediakan byk hadiah.. 99% hadiah yg disediakan berunsur makanan.. Best!! Ade mcm2 game.. Game lipat baju, treasure hunt etc.. Sume game tu tujuannyer hanye la 1; Team Building.. Really enjoy it!!!

Pastu ape lagik....? Upacara mkn2 lerr.... Lauk-pauk luper lak nak snappy =P


Ni ler hadiah aku dpt; Megi + RM20, serbuk kopi (Boss ni tau2 jek kopi umah aku da bis..), tepung kfc Tesco, Sardin... TQQQ Boss...

Ni acara potong kek... Dari kiri; Zizi, Ija & Faizal (Hepi Besday yaa!!).. Btw, lawa x ofis kitowg?? =)

Tu jer.. Mmg best!! Smpai umah jer, terus citer kat pupu betapa bestnyer Team Building kali nih... Lalalaa =)

2 comments:

zailamohamad said...

lynn ni keje kat ne??lagi satu, post r gambar lynn..nak gak kenal yang mana satu..hihihi..maner tahu tersepak kat tepi jalan ke tapi xkenal;p

Ma'am_Chelsea said...

Kat uia...

Hehee....

Ok, nnt kite post eh... =)