Monday, March 30, 2009

... Donut 'Big Apple'

h
Hye semua...

Ohoo, ni pun kisah semalam gaks (29 Mac 2009)... =)

Lepas balik dari wedding Mala, aku & pupu gi Tesco Extra, Cheras... Niat hanyalah satu; nak beli donut Big Apple yang dah lama aku idam2 sejak mendengar komen2 yang bagus dari kawan2 blogger...


Taraaaa, welkam to Big Apple =P

Pupu posing kat tepi kaunter...
Nampak tak barisan donut yang membuatkan mataku menjadi rambang??

Ini donut kami =P
(RM11.50 utk 6 pcs)
g

Komen? Mmmm... Best coz donut dia gebu.... & banyak sangat varieties... Tu yang syok!! Hehee....

10 comments:

eddie dewanaga said...

big apple blom try lagi... gua punya brand cuma dunkin donut je laa...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sampai sudah aku kempunan :( seb baik baby tak meleleh air liur..hikss..
dekat shah alam dah buka satu outlet tapi sampai sudah tak pegi..

Mrs LVoe said...

J Co dh try?? big Apple ni manis sket dr J Co.

Ma'am_Chelsea said...

Hye Eddie...
Mmm.. Tu la.. Kene try dulu, baru taw best ke x... ;)

Hello Sis Elissmie...
Uik, jgn la cmtu.. Cian baby dlm pewot tuh... Msti dier tringin gak.. Kene try k!!

Hye Sha yg cute..
Lum lg... Ader kat mane ek??

:-)

Azure said...

nyummmmm..my fav tu chococinno =))

Ma'am_Chelsea said...

Hye sis Azure...
Tu la.. Best tu... 1st time saye mamam... ;)

joegrimjow said...

serdappp
pernah mkan dlu
huhu
kbmall ade

i.am.belle said...

kalau banding dgn dunkin donut. big apple nmpak lagi fresh.

hmmmm, nantila nak cuba... ;)

Elyn said...

donut big apple ni saya try sekali je pasal rase manis gile n gebu die semacam..... x le msk tekak!!

padan muke saya sebab terpengaruh org ckp sedap haahhaha (lain org lain taste die jgn amik ati!!)

Ma'am_Chelsea said...

Hye Joe..
Cedap kan? Yg penting struktur (ayat...) dier lembut & gebu giler.. Tu yg best...

Hello Belle..
Ok, Cuba taw.. Jgn x cuba k!! =)

Hi Sis Elyn....
Betul tu... Lain org, lain citarasa nyer.. kan?