Thursday, March 26, 2009

... Olooo, arini SPA Q last :-(

7
7

Salam my blog =)


Arini episod kemuncak SPA Q2... Tak sabar nak tgk, tapi arini lik mlm :'(

Terpaksa la layan online...

Aku kenangkan nasib Qistina, cian sgt... Hidup mewah, tapi kemewahan bukan tiket untuk dia temui kebahagiaan... Dah la suami buat hal, anak2, menantu, madu, org luar, staff... 10001 masalah...

Harap2 kesudahan yang baik untuk Qistina... Xmo la macam citer Bella dulu, last2 dia pulak yg meninggal dunia...

Apapun, thx 2 production team yang berjaya buat citer se-gempak SPA Q =)

& Tahniah kat semua pelakon2 yang best & mantap; especially Norish Karman, Azizah Mahzan (I tell U.........) & Jasmin Hamid...

Cayalah!

6 comments:

eddie dewanaga said...

yg ni cerita pkl 6.30pm tu kan..?

bagus jugak abis cepat, buah ati gua tu asik nak melekat je depan tv... balik opis nak ajak pi minum pun susah!!

Ma'am_Chelsea said...

Jgn risau, pasni ader slot Akasia yg baru plak....

Tajuk dier MATAHARI...

Nmpk mcm best & menarik...

Kikikikikiki =P

Jgn marah haaaaa........

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku rasa matahari tu lebih menarik :D

Ma'am_Chelsea said...

Mungkin gak...

Kisah 7 lelaki (dlm iklan sebut..)

Hihihi...

Elyn said...

spa q 2 kali ni x sempat nk layan la..... dpt tgk pun kejap2, loncat2!!!!

tup2 dgr kat radio pagi td arini last episod.........

Ma'am_Chelsea said...

Sis Elyn..

Tu la.. Arini da last dah...

Memula dulu saye pun mcm mls nak layan SPA Q2 nih... Coz nmpak mcm kureng best berbanding yg first dlu...

Last2 tjebak gak tgk, smpaila skang...

Hihihi....