Thursday, March 26, 2009

... SPA Q2 =)

Tengah layan Spa Q2 online ngan pupu =)

Tadi missed ler...

lalalala....



~~~~~~~~~~~~~~~

The result?

Happy ending.. Yeayyyy~~!!!

(Tapi nampak gayanyer, mcm ader SPA Q3 plak... Olooooo...........)


11 comments:

Mrs LVoe said...

i guess so. cam ade kan dear coz ending dia cam tgantung la

kakpiah said...

tak pernah layan pon citer nih..

kalo spa q yg memula dulu layan masa siti nyanyi lagu ku mahu jer..
buleh?

hehehe...

Ma'am_Chelsea said...

Sha..

Tula, kisah Julia pun x bis lg... Adeh, letih nak nunggu cmnih...


KakPiah yg kurindui,

Ooooo.. Ni kire pminat CT la nih ek?

Ku mahu, kesetiaan & kejujuran... Kasih syg yg tiada bsempadan.. Lalalala.....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sebab kalut nak berbuka, x sempat nengok spaq sampai abes :(

Ma'am_Chelsea said...

Sis Elissmie..

Xpe, tgk online.... =)

eddie dewanaga said...

sejak ada table widget chelsea ni, blog lu makin berseri2... hehehe...

kalau nak bikin spaQ 3, tolong siar time mlm boleh tak, mengganggu org nak bercinta la... Oops!!

Ma'am_Chelsea said...

Hye Eddie..

Yeke?

Ohohohohh....

Tocei2x..

Tu pun brkat kwn ngn ko jgk =)

Macih lg skali...

Uik, bistu klau tayang mlm, kowg x kuar candle lite dinner kew?

Kekekekekekeke =))

Hazrey said...

nanti the next season, anak julia dah besor, pastu marah kat bapak dia.. pastu bercinta dengan adik tiri, pastu dapat tahu.. pastu tak jadik kahwin, atau bercinta dengan anak si saper tu orang tua yang bergambar atas riba tu.. kan kan kan? hahaha..

Ma'am_Chelsea said...

Hazrey...

Hahaha...

Bleh tlg Rina Khan wat skrip nih ;)

joegrimjow said...

ade sowang kawan 2 duk pomot tgok cite 2
eeeeii
xsuke
hehe

Ma'am_Chelsea said...

Dear Joe,

Uit....

X tgk lg, mane taw best ke x...

Jgn2 biler da tgk, terus suker...

X caye, gi tgk online kat web tv3 =P

Muehehehehee....