Monday, March 30, 2009

... Selamat Pengantin Baru, Mala =)

d
Salam my blog & semua kawan2 =)

Smlm; Ahad (29 Mac 2009) adalah majlis perkahwinan blogger yang cute; Mala dengan pasangannya; Khairul Nizam. Majlis berlangsung di Wisma Sejarah...

Aku memang excited bangat nak pergi... First of coz lar nak jumpa Mala secara live & 2nd, sebab aku memang tak pernah lagi jejak kat Wisma Sejarah... Ok, jom kita tengok piccas yang aku snap... (Cuma macam biasalah, kamera hp sajork... Hihi...)



Ni pintu masuk... Cantik bangat kan? Macam ala2 English Wedding :-)... Aku sungguh teruja...



Ada persembahan tarian... "Dia datang, dengan lenggang-lenggoknya...." Lalala...


Buah tangan dari pengantin.. Comel kan? First time tengok buah tangan camni...


Ni lar pasangan pengantin tersebut... Moga berbahagia ke akhir hayat.. Amennnn....
h

Pendek kata, majlis tersebut sangat sempurna di mata aku.... Dewan dihias cantik, pelamin meletup, mekap & baju pengantin vogue, makanan cedap giler.... Semua nya best!!! Pupu pun puji best... Hehee.... Cuma, yang tak bestnya, tak sempat nak salam dengan pengantin & dapat tengok dari jauh je... =(

Tahniah yer dik.. Layarilah alam rumahtangga dengan sabar & bijak... & Moga dapat baby2 yang comel...

4 comments:

eddie dewanaga said...

buah tgn dia kreatif woo...

sarang dan telur burung!!

Ma'am_Chelsea said...

Yuhuuu Eddie...
Tu la... Kreatif kan? X penah tgk cmnih... Comel plak tuh ;)

cik wanie said...

salam...

thx sbb sudi singgah blog wanie,
pegi jugak ke majlis mala,
wanie pun pegi gak ngn kawan,
hik hik hik hik.....

kalau kita tahu,
kita leh jumpa sesama kat situ kan,
hurm

Ma'am_Chelsea said...

Hye Cik Wanie...

Owhhh.. Yeke? Ruginyer kan? Klau kiter kenal awal, leh jmpe kan?

Syg nyer =(